Pagina's

dinsdag 22 mei 2012

gehaakte dubbele pannenlap

In het tijdschrift Haken vond ik een leuke pannenlap en hij leek me ook wel handig in gebruik dus dat moesten we even uitproberen. In het tijdschrift staat hij gehaakt in reliëfsteek maar dit leek niet zo simpel als het er uit zag. Ik heb verschillende keren de beschrijving proberen te volgen zonder resultaat. Dan ben ik maar op zoek gegaan op het net naar een andere steek die ik hiervoor zou kunnen gebruiken en zo kwam ik op site van Drops en vond deze steek, het filmpje was makkelijk te volgen al ben ik nog een paar keer opnieuw moeten beginnen omdat ik niet echt geteld had en dus regelmatig de tel kwijt was ;-) Maar al bij al is het redelijk goed gekomen.

6 opmerkingen:

 1. Hey das een handig ding! Dacht kom ook ff op je blog kijken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb hem ook geprobeerd..maar ik telde dus ook telkens niet dus kwam helemaal scheef uit. heb de moed ook even opgeven. maar als ik die van jou zie denk ik moet vanavond misschien toch maar even een nieuwe poging wagen.
  heb je wel de hoeveelheid steken aan gehouden??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik heb 72 steken opgezet en dan de steek van de Dropspagina gebruikt, het is telkens 2 rijen, 4 voor, 4 achter, volgende 2 rijen, 4 achter en dan 4 voor, op de duur zie je wel of je juist haakt, veel succes, het komt wel goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ziet er superhandig uit

  groetjes cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoe praktisch! moet ik ook eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen