Pagina's

zaterdag 20 juli 2013

1 jaar Wol en Zo

Morgen 21 juli bestaat mijn winkeltje Wol en Zo 1 jaar.
Het is hier ook nationale feestdag en zoals iedereen wel zal weten krijgen wij morgen ook nog een nieuwe Koning dus veel feest hier ;)
Vanaf nu t.e.m morgen middernacht is er 21% korting in mijn winkeltje www.wolenzo.be

Als ik terug kijk op mijn éénjarig bestaan dan is het supersnel gegaan.
Een jaar waarin ik veel heb geleerd, veel mocht kiezen, wat niet altijd makkelijk is ;) 1001 mooie dingen heb gezien, die ik dan ook nog eens zou willen maken maar lang niet al de tijd voor zal hebben.

Ondanks dat bijna alles per mail gaat heb ik toch al heel wat leuke contacten gehad, ook hier bij mij thuis en ik heb zelfs al bloggers over de vloer gehad. Die contacten samen met het uitkiezen van garens en kleuren en patronen is het leukste van deze job. De minder leuke kant, die helaas ook belangrijk is natuurlijk de hele papierwinkel die er bij komt kijken en ook dat is tot hiertoe al vrij goed verlopen.

Af en toe ging er ook wel eens iets verkeerd natuurlijk, de grootste flater was toen ik de verkeerde bestelling naar de verkeerde persoon had gestuurd.
Er was in Nederland een doosje aangekomen dat eigenlijk in de Limburg moest aankomen en omgekeerd. Tja hoe los je dat op he, zonder dat de personen in kwestie daar nog meer last van ondervinden want leuk is dat niet.
Ik ben toen de dag erna in mijn auto gestapt, naar Nederland gereden, pakje opgehaald en juiste bestelling afgegeven om daarna verder te rijden naar Limburg, pakje ophalen en juiste bestelling afgegeven.
Hier thuis verklaarde iedereen mij voor zot.
De hele dag ben ik onderweg geweest, nu kijk ik 3 keer voor ik de adressticker op de doos plak ;)

Het was natuurlijk niet mijn schuld dat er een vergissing was gebeurd he ;) neen de jongste dochter moest voor school samen met een klasgenootje cupcakes maken en dat alles moest ook nog eens gefilmd worden.
Een paar uur verder dan hadden ze nog maar alleen deeg gemaakt want dat filmen ging niet echt vlot en er moest ook nog een powerpoint gemaakt worden dus de mama mocht de cupcakes nog bakken en ondertussen haar bestelling inpakken en ja daar ging het mis he ;)
Ik ben een vrouw maar 2 dingen tegelijk is echt niet aan mij besteed ;)

Al bij al was het een superleuk jaar en ik hoop er nog heel wat bij te doen en stiekem blijf ik dromen van een "echte" winkel, wie weet ooit ...

En ondertussen blijven we kiezen, haken en breien ... en ook mijn moeder is weer helemaal in de ban van het haken en breien wat ook wel leuk is natuurlijk.


15 opmerkingen:

 1. Hartelijk gefeliciteerd met jouw eerste verjaardag "Wol en Zo". Ik wens jou nog vele mooie jaren toe en hopelijk mag jouw droom van een echte winkel snel uitkomen.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal! En ja, ik denk van velen van ons een droom, voor mij in ieder geval wel, een eigen winkeltje. Maar jij hebt in ieder geval al een webwinkel, fijn dat het zo goed gaat! Hopelijk volgen nog vele jaren met zoveel plezier.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Plak er nog maar heel wat jaartjes bloggen aan vast, wat mij betreft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat, goed gedaan hoor. Een eigen webwinkel. Lijkt me heel leuk. Wie weet in de toekomst een eigen winkeltje. Lekker zo nog doorgaan en vooral blijven bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dikke proficiat met je éénjarig bestaan. Heb je leren kennen via Vee. Nog veel succes.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!! Ik heb je leren kennen via Robin Magazine, jij bent 'onze' Belgische distributeur :-) Veel geluk nog met je winkel en natuurlijk veel plezier tijdens de kroning morgen.
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind uwe winkel al redelijk echt !!!! Maar het zou natuurlijk nog toffer zijn moest ge er gewoon altijd kunnen binnenlopen en gij heel den tijd achter de toonbank zou kunnen haken en breien.....in elk geval ge hebt schoon gerief aan een heel goede prijs !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat met je eenjarig bestaan! Nog veel succes gewenst met het verdere verloop van je winkel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat met je 1-jarig bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dikke proficiat met de verjaardag van je webwinkel !!

  Als die echte winkel er ooit komt, hoop ik dat em wel dicht in m'n buurt blijft :)

  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!
  Succes gewenst, en hopelijk een winkel in het vooruitschiet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat met de eerste verjaardag! en nog heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog van harte gefeliciteerd!! Je hebt een mooie webwinkel met veel leuke 'wolletjes' en wie weet hoe dat balletje (in dit geval bolletje:-) nog verder gaat rollen!! Jeetje dat je helemaal naar Nederland bent gereden om pakjes om te wisselen...pfff..gekkie!..maar dat geeft wel aan dat je echt hart voor je klantjes hebt!! Heel veel suc6 verder!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met je éénjarig bestaan! Ik heb mezelf een beetje een koopstop opgelegd, maar zodra ik weer wat aan wil schaffen ga ik zeker bij jou komen piepen. En tot dan zet ik alvast een linkje van je shop op mijn blog, voor jouw 1ste verjaardag :-)

  BeantwoordenVerwijderen