Pagina's

maandag 6 augustus 2012

colsjaal

Deze colsjaal had ik al eens eerder gehaakt, deze keer is hij gehaakt door mijn moeder in Victory 100% acryl , deze wol voelt heel zacht aan en verwerkt heel mooi. De sjaal is 124 cm lang en 14cm breed, gehaakt met nr. 4. Patroon komt uit het tijdschrift Haken. Deze sjaal is ook hier  te koop.

gehaakte colsjaal

10 opmerkingen:

  1. Een zeer leuke en mooie sjaal.
    Groetjes Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel, ik wil er nog eentje maken maar ga dan een andere steek proberen, als het lukt volgt er volgende keer een patroontje bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is Prachtig, leuk dat je mij volgt.. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb deze sjaal tijdens een weekendje Vogezen ook gemaakt maar dan in ecru , zal het resultaat dan wel eens tonen op mijn blogje of fb. Leuk ideetje om hem als colsjaal te maken, goeie tip. Bedankt.
    En bye the way het gebreide kussen is top , heb ook nog zo'n schatten aan patronen liggen van mijn mama zaliger. Koester dit enorm want vroeg of laat worden die patroontjes toch weer hip. Grtz, S'ke.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ik ben je blog gaan volgen dan zie ik het daar wel verschijnen. Het is leuk dat mijn moeder haar oude hobby terug heeft op gepakt en tussen al die oude patronen zitten er echt nog wel leuke tussen ;)

      Verwijderen